« terug naar de blog

Mouwloos vest, 3 handige Tips voor de beste koop!

Een goed mouwloos vest

Een goed mouwloos jasje is winddicht en waterdicht. Je draagt hem als windstopper om meer warmte te hebben op je bovenlichaam. Je neemt hem mee in je achterzak zonder dat het vest veel ruimte inneemt. Zodra het kouder wordt, er wat neerslag valt of bij het inzetten van een afdaling pak je je mouwloos vest uit je achterzak en trekt hem snel aan. Is het juist koud als je vertrekt voor je fietstocht dan trek je hem van tevoren al aan. Ben je warm gefietst of is de buitentemperatuur opgelopen dan trek je het vestje gemakkelijk uit en steekt hem in je achterzak.

Mouwloos vest Tip 1

Zorg dat je een exemplaar koopt dat wind- en waterdicht is. Er bestaan ook jasjes van mindere kwaliteit die wind en regen doorlaten. Vraag de verkoper van je wielerkledingwinkel om advies. Hij helpt je graag!

Tip 2

Pas in de winkel al het mouwloos vest over je wielerjasje. Je weet hierdoor zeker dat hij niet te klein is als je het jasje in de praktijk gaat gebruiken. Strak is mooi, maar een vestje dient vooral praktisch te zijn. Bestel je online? Houd er dan rekening mee dat je het vestje groot genoeg bestelt.

Tip 3

Een goed mouwloos vest hoeft niet veel te kosten. Natuurlijk zijn de bekende dure merken goed, maar soms betaal je veel minder vooral, wat betreft materiaal, precies hetzelfde mouwloos vest!

Mouwloos vest

Mouwloos vest

Het mouwloze jasje is aan de achterkant wat langer dan aan de voorkant. Je zit immers gebogen op de fiets. Onderaan de rug zit een klein zakje met een rits. Handig voor je sleutel, geld etc. Bij Wielersets.nl kun je online bestellen, maar ook langskomen in de winkel. Het grote voordeel van langskomen is dat je kan kijken, vergelijken en passen. Weten dat hetgeen je uiteindelijk meeneemt ook helemaal naar je wens is.

 

« terug naar de blog
preloader