« terug naar de blog

Wielerkleding fietskleding najaar winter

De zomer is voorbij. Af en toe zijn er mooie dagen maar er zijn ook veel koude dagen. En er is ook vaak regen. sommige mensen gaan dan niet meer fietsen. ”Mooi weer fietser” hoor ik weleens en dat snap ik ook wel want ook ik fiets het liefste als de zon schijnt. Met de juiste wielerkleding fietskleding najaar winter is het nu net zo leuk om te fietsen.

Veel buiten zijn is gezond in het najaar. De ”R” zit in de maand en ik heb mijn eerste verkoudheid er al op zitten. Snotteren en hoesten en mijn conditie is een stuk minder. Veel mandarijntjes eten is 1 ding maar vooral van veel buiten zijn voel ik me een stuk beter. Een eind wandelen maar zeker ook fietsen. De ene keer op de weg de andere keer in het bos. Even goed aankleden maar verder vooral genieten en af en toe even de grenzen van mijn kunnen opzoeken. En wat een heerlijk gevoel als ik weer als ik weer thuis kom. De rest van de dag zo fit als een hoentje.

Welke Wielerkleding fietskleding najaar winter trekken we nu vaak aan? Of wat zou iemand die nu begint met de fietssport het beste kunnen aanschaffen? Als je net begint heb je al best veel spullen nodig dus wat je koopt aan wielerkleding kan maar beter nuttig zijn. Een kledingstuk wat toch de meeste weken in de kast blijft liggen hoef je in ieder geval nu nog helemaal niet aan te schaffen.

Het meest aan te raden is een Pro All Season set als basis. Van 18 graden tot circa 6 graden heeft deze set een hele goede basis. Je kan met laagjes werken zoals boven de 12 graden en dun ondershirt en als het kouder is een Thermo ondershirt eronder.  Als het kan gaan regenen of het is onder de 10 graden dan doe je over de jas een windbreaker die ook als regenjas functioneert. Bij behoefte zijn er korte en lange handschoenen en een kraagje, muts, overschoenen etc.

Wielerkleding fietskleding najaar winter

Goede wielerkleding fietskleding najaar winter kan ECHT betaalbaar zijn. Sinds 2011 biedt Wielersets betaalbare kwaliteit. En dan nog keuze tussen heel goedkoop (Outlet kwaliteit) en goed (PRO kwaliteit). Er zijn altijd mensen die de dure kleding van de bekende merken willen hebben zoals deze: DURE JAS. Maar moet je nu echt 299 euro uitgeven voor een jas? Wij denken van niet. Onze jassen van 89,95 en 97,95 zijn ook goed.

Heb je vragen? Bel Vincent gerust tijdens openingsuren op 024-2120129.

« terug naar de blog
preloader