Wielerbroek heren

Op zoek naar een wielerbroek heren? Je vindt wielerbroeken voor heren, maar ook voor dames, in onze webshop. Alle wielerbroeken heren en dames zijn merkloos. Voor merkbroeken betaal je meestal een hogere prijs. Daarom vind je bij ons enkel de meest voordelige wielerbroeken van professionele kwaliteit. De wielerbroek heren is voorzien van een Coolmax-zeem en bretels voor extra comfort tijdens het fietsen. De wielerbroek biedt daarnaast ondersteuning aan de bovenbenen. Kwaliteit staat dan ook voorop als het gaat om een wielerbroek.

Wielerbroek kort en lang

Wielersets heeft een uitgebreid assortiment wielerbroeken: korte wielerbroeken, lange wielerbroeken, gevoerde wielerbroeken voor koude dagen en wielerbroeken met een kleine rits onderaan, zodat de broek tijdens het fietsen niet omhoog kruipt. Een korte wielerbroek is ideaal tijdens warm weer in de zomer. Een lange wielerbroek is meer geschikt om te dragen tijdens de koude wintermaanden. Twijfel je over een lange of korte wielerbroek? Kies dan voor een wielerbroek met beenstukken.

Wielerbroek met zeem

Iedere wielerbroek in onze webshop heeft een grote Coolmax-zeem die optimaal dempt en zadelpijn voorkomt. Coolmax zorgt ervoor dat vocht optimaal wordt afgevoerd, waardoor de wielerbroek niet gaat schuren. Daarnaast heeft Coolmax een antibacteriële werking, zodat je ook na een lange fietstocht een fris gevoel houdt. De zeem zorgt voor een optimale drukverdeling en heeft geen naden, zodat er geen wrijving ontstaat. Naast wielerbroeken met zeem voor heren hebben we ook wielerbroeken met zeem voor dames in het assortiment.

Fietsbroek heren en dames

Fietsbroeken voor heren verschillen van fietsbroeken voor dames. Ze hebben een andere pasvorm. Dat komt omdat de lichaamsbouw van een man nu eenmaal verschilt van die van een vrouw. De fietsbroek heren is anatomisch vormgegeven en er zit een Coolmax-zeem in voor meer comfort tijdens het fietsen. De bretels zorgen ervoor dat de broek goed blijft zitten en niet afzakt. De fietsbroek dames heeft vaak korte pijpen en meestal geen bretels. De zeem in de fietsbroek dames is bovendien anders gevormd, omdat de drukverdeling bij een dameszadel net even anders is.

Wielerbroek kopen

In onze webshop kun je direct een wielerbroek kopen. Eventueel kun je bij Wielersets ook op afspraak langskomen op onze vestiging in Ravenstein, aan de Korte Stukken 5a. Veel wielerbroeken hebben we op voorraad, zodat je kunt passen en voelen welke broek het meest comfortabel zit. De wielerbroeken zijn geschikt voor gebruik op een racefiets of ATB en zelfs voor spinning. Naast wielerbroeken kun je bij ons ook wielershirts of complete sets kopen.

preloader