« terug naar de blog

Fietsblog wordt realiteit op de Sterrebosweg in Wijchen

Fietsblog op Sterrebosweg in Wijchen

Als je onze website al enige tijd in de gaten hebt, dan weet je waar we voor staan: goede wielerkleding, voor ieder seizoen en voor iedere situatie. Om je zo goed mogelijk van informatie te voorzien, geven we regelmatig tips en technieken in ons fietsblog. Want ook wij zijn fietsliefhebber en weten wat er allemaal bij komt kijken. We weten dus ook dat je soms wil zien wat je koopt. Een echte winkel is in zo’n geval heel prettig. En dat kan: WielersetsNL opent haar deuren aan de Sterrebosweg in Wijchen!

Voor de fietsliefhebber

Als echte fietsliefhebber wil je het beste van het beste, voor een scherpe prijs. Dat motto is ons op het lijf geschreven. Bij WielersetsNL kun je terecht voor wielrenkleding voor het hele jaar. In de winkel hebben we veel verschillende kleding hangen, zodat je de materialen kunt voelen en aanraken, maar je kunt bij ons natuurlijk ook de kleding passen voor je het koopt. Heb je online wielerkleding gekocht en wil je deze ruilen? Je kunt het gratis retourneren in onze nieuwe winkel aan de Sterrebosweg in Wijchen. Wij staan je graag te woord met raad en advies.

Voordelen van een winkel

Hoewel online shoppen mateloos populair is (en we erkennen het gemak van online shoppen) is het nog altijd fijn om een winkel te kunnen bezoeken. Zeker als je eens iets nieuws wil proberen: een ander merk of een nieuwe accessoire. Het spreekt voor zich dat onze cadeaubonnen in de winkel ook in te wisselen zijn. Naast het feit dat je de kleding echt kunt zien en passen, kun je ook direct vragen stellen, ervaringen uitwisselen en advies inwinnen van Vincent, de eigenaar van WielersetsNL. Daarmee komt onze passie voor wielrennen, die je deels kunt halen uit ons fietsblog, helemaal tot zijn recht. Kom dus zeker eens langs bij onze mooie winkel aan de Sterrebosweg vlakbij Kasteel Wijchen.

« terug naar de blog
preloader