Klantenservice

 

Mijn naam is Vincent van Gemen, 42 jaar jong, getrouwd en een groot fietsliefhebber. In de zomer op de racefiets en in de winter op de ATB. Toen ik een jaar of 18 geleden begon met fietsen viel het me op dat de fietskleding erg duur is. Allemaal dure merken. Dat moest anders kunnen en dat kan ook anders. Ieders ervaring met Wielersets.nl mag zijn: ”Goede wielerkleding kan ECHT betaalbaar zijn”!

Steeds meer mensen ontdekken de wielersport als recreant en wij zien het als onze taak om goede fietskleding betaalbaar te houden. En gezien de uitstekende groei van onze onderneming wordt het flink gewaardeerd!

Online fietskleding bestellen is gemakkelijk, snel en veilig.

Wat biedt Wielersets.nl:

  • Gratis verzending vanaf €40, daaronder €4,95
  • Voor 17.00 uur besteld is vandaag verstuurd
  • Vanzelfsprekende klantenservice
  • Ruilen of retourneren binnen 14 dagen
  • Goede fietskleding kan ECHT betaalbaar zijn
  • Winkel op Sterrebosweg 19A in Wijchen

Veilig afrekenen via alle bekende betaalmethoden

Maathulp

1,50m – 1,57m maat XS
1,57m – 1,61m maat S
1,62m – 1,68m maat M
1,69m – 1,77m maat L
1,78m – 1,84m maat XL bijv. 75kg
1,85m – 1,90m maat XXL bijv. 84kg
1,91m – 1,95m maat 3XL bijv. 90kg
1,96m + maat 4XL OF 5XL bijv. 100kg

Let op, de kleding valt klein uit. Bovenstaande tabel geldt bij een slank postuur. Neem bij twijfel altijd de grotere maat. Ruilen is geen enkel probleem, maar in de praktijk wordt er in 95% van de retouren gevraagd om een grotere maat.

Gewicht is meer leidend dan lengte. Weeg je 105kg of meer, kies dan 5XL

Een uitzondering vormen alle PRO broeken. Hiervan kun je de maat kiezen die je gewend bent. Deze vallen normaal uit.

Voorbeeld: 1,80m en 79kg = XL  Voorbeeld: 1,75m en 82kg = XL   Voorbeeld: 1,75m en 72kg = L  Voorbeeld: 1,85m en 115kg = 5XL   Voorbeeld: 1,87kg en 140kg = PAST HELAAS NIET   Voorbeeld: 1,80m en 86kg = XXL   Voorbeeld: 1,90m en 80kg = XXL Voorbeeld 1,70m en 95kg XXXL

De Coolmax zeem is van prima kwaliteit. Hij heeft een goede dikte en blijft ook na een lange afstand zijn comfortabele demping behouden. In elke Outlet fietsbroek zit de Coolmax zeem

In de WielersetsNL PRO fietsbroeken zit een Gel Force zeem. Deze is steviger, beter tegen zadelpijn en bij uitstek geschikt voor zeer lange afstanden en zware ritten. Wil je de beste zeem? Kies dan voor een PRO fietsbroek

Levertijd

Alle artikelen zijn op voorraad. Op werkdagen voor 17.00 uur besteld is dezelfde dag verstuurd.

Gratis verzending

Voor Nederland en België is de verzending GRATIS bij besteding vanaf €40, daaronder €4,95. We versturen de pakketten via PostNL met track en trace.

Retourneren

  1. Gebruik de pakbon of schrijf een briefje met je naam en of je wil ruilen of retourneren
  2. Verstuur het pakket naar Wielersets, Heuvelstraat 19, 5341EA Oss
  3. Wij verwerken het binnengekomen retour en ruilen de kleding meteen om of boeken het aankoopbedrag terug.

Let op: zonder briefje weten we niet van wie een pakje af komt en wat er mee mag gebeuren. Stuur daarom altijd een pakbon of briefje mee

Retourkosten

Retourneren is voor eigen rekening. Vaak is PostNL of Bpost het voordeligst. Stuur de kleding netjes verpakt terug en steek het ingevulde retourformulier er bij. Bij ruilen betalen wij weer de kosten voor het versturen van de nieuwe maat of het andere model. Wil je retourkosten voorkomen en altijd in 1 keer klaar zijn? Kom dan naar de winkel. Dan kun je meteen passen en de gewenste kleding meenemen. Elke dag komen mensen van ver en altijd zijn ze blij te zijn geweest. Je kan rustig kijken, vergelijken en passen en gaat altijd met de juiste kleding in de juiste maat naar huis.

Kan ik ook maten combineren?

Ja, je kunt bij elke set een maat aangeven voor het shirt en een maat voor de fietsbroek

Hoe is de kwaliteit van de zeem?

Outlet fietsbroeken: een prima Coolmax zeem voor de recreatieve fietser

WielersetsNL PRO fietsbroeken: een zeer goede Gel Force zeem. Geschikt voor lange afstanden en zware ritten.

Hoe werkt ruilen/retourneren?

Op deze pagina vind je het retourformulier. Print deze uit en vul hem volledig in. Voeg deze bij je retour en stuur hem op. Na binnenkomst kunnen we je retour dan vaak dezelfde dag nog verwerken. Tip: wees compleet met het invullen, dus niet ”zie mail” of ”ik had van de week gebeld”, maar direct alle informatie die nodig is om het retour vlot te kunnen verwerken.

Hoe kan ik jullie bereiken?

Telefoon: 024-2120129 (tijdens de openingsuren)

E-mail: info@wielersets.nl
Winkel: Sterrebosweg 19A, 6602AT in Wijchen

Ik twijfel welke kleding of maat ik zal nemen

Als je kan, kom dan zelf naar de winkel op Sterrebosweg 19a in Wijchen. Dan kun je rustig kijken, vergelijken en passen en je gaat altijd met het gewenste materiaal in de juiste maat naar huis. Elke dag komen er mensen van ver en altijd zijn ze blijf dat ze zijn geweest. Je slaagt altijd.

preloader