« terug naar de blog

Fietskleding kopen

Fietskleding kopen

 

Waar kun je fietskleding kopen?

Veel mensen gaan hun fietskleding kopen in de fietswinkel of in een wielerkledingspeciaalzaak. Ook kiezen veel mensen er tegenwoordig voor om hun wielerkleding online te bestellen. Wat zijn nu de grote verschillen en wat is het verstandigst?

 

Fietskleding kopen in de wielerkledingspeciaalzaak

In de winkel kun je rustig kijken, vergelijken en passen. Welk materiaal zoek je? Neem ik deze maat of pas ik toch voor de zekerheid nog een maatje groter of kleiner? Hoe staat de kleding me in de spiegel? Kan de winkelier me tips geven? Dit zijn allemaal redenen om naar de winkel te gaan. De winkel van Wielersets vind je op Heuvelstraat 19 in Oss, midden in de winkelstad.

fietskleding kopen

fietskleding kopen

 

Wielerkleding online bestellen

Je ziet op internet een aanbieding langskomen, klikt het aan, kiest de maat, vult de bank-app in en de kleding komt van de week vanzelf thuis. Heel handig. Het kost weinig tijd en moeite en past het niet dan kun je altijd ruilen via de post. Wielersets heeft ook haar eigen webwinkel

 

Voordelen en nadelen

Fietskleding kopen in de winkel is toch altijd het beste. Dagelijks komen fietsliefhebbers binnen die meer dan een uur in de auto hebben gezeten. Wekelijk ontvangen we mensen van België die anderhalf uur hebben gereden om bovenstaande redenen. Je kiest heel bewust de goedkope aanbieding of toch de betere broek met zeer goede zeem. Je voelt immers het verschil. Bij online bestellingen gebeurt het nog weleens dat men het goedkoopste bestelt met de verwachtingen van de duurste kleding. Een miskoop zal in de winkel niet gebeuren.

 

Is online fietskleding kopen dan echt niet slim?

Als je geen tijd, geen vervoer hebt of al bekend bent met een bepaalde kledinglijn dan kun je gerust online bestellen. Is de wielerkleding naar wens dan spring je meteen op de fiets om ervan te genieten. Past het toch niet of is de kleding onverhoopt echt niet naar wens? Dan kun je via de post altijd ruilen of retourneren

« terug naar de blog
preloader