« terug naar de blog

Gratis verzending, retour voor eigen rekening

Wielersets wil het voor zoveel mogelijk mensen makkelijk maken om betaalbare wielerkleding te dragen. Daarom bieden we gratis verzending bij een besteding vanaf €40. We werken met zo laag mogelijke prijzen en dat betekent dat we goed op de kosten moeten letten. Wanneer een consument zelf retourkosten betaalt denkt hij veel meer na over een aankoop; wil ik het wel echt hebben en is dit waarschijnlijk de juiste maat. Bij twijfel over de maat (de kleding valt wat kleiner uit) kun je altijd bellen naar 024-2120129 of stuur een e-mail naar info@wielersets.nl

Wat gebeurde er tijdens de pilot van gratis retourneren: men bestelde Outlet kwaliteit terwijl hij wensen/eisen had die passen bij PRO kwaliteit, men leest de maathulp niet en ontvangt daarom kleding die niet past, men bestelde heel impulsief en stuurde gemakkelijk de kleding terug omdat het toch gratis is.

Hoe gaat het retourneren voortaan weer in zijn werk?

Je bestelt je wielerkleding op www.wielersets.nl en krijgt het de volgende dag vaak al thuis. Past het en ben je er blij mee? Dan is het zo goed. Past het niet of is het niet wat je zocht? Dan kun je binnen 14 dagen je bestelling weer terugsturen. Vaak is dat het gemakkelijkst via PostNL of Bpost. Bij ruilen kun je de andere maat opgeven via je bijgevoegde briefje of retourformulier en op de dag van ontvangst kunnen we de andere maat vaak alweer naar je opsturen. De kosten voor de andere maat nemen wij voor onze rekening.

Het beste blijft altijd om zelf naar de winkel op Sterrebosweg 19a in Wijchen te komen. Je kan rustig kijken, vergelijken en passen en gaat altijd met de juiste maat naar huis. Regelmatig zijn er actie of speciale aanbiedingen in de winkel waardoor het zeker de moeite waard is. En we staan altijd klaar o je te helpen als je vragen hebt.

Vrolijke fietsgroeten,

Vincent van Gemen

« terug naar de blog
preloader