« terug naar de blog

Grote maten wielerkleding

Grote maten wielerkleding

Bij veel winkels en webwinkels is het best een uitdaging om aan grote maten wielerkleding te komen. Veel wielerkleding valt klein uit en is niet groter verkrijgbaar dan maat 3XL. Voor iemand die 95kg of meer weegt is het zo geen eenvoudige opgave om aan goed passende wielerkleding te komen. Fietsen is een mooie, gezonde hobby en sport. Bij Wielersets.nl bieden we graag goede betaalbare wielerkleding aan voor elke maat, ook grote maten t/m 5XL.

Grote maten wielerkleding - Wielersets.nl

Grote maten wielerkleding

Aandacht voor grote maten wielerkleding

Bij de grote (dure) merken is er weinig aandacht voor grote maten wielerkleding. Zo gaat Castelli slechts tot 3XL en de maten vallen ook nog eens klein uit. Daarom is het voor Wielersets.nl een speerpunt geworden om ook voor fietsers met een grotere maat een ruime keuze aan te bieden in goede, betaalbare wielerkleding. Kijk eens in de collectie zomerkleding en winterkleding.

Waar moet je op letten bij het kopen van wielerkleding?

De wielerkleding moet lang genoeg en breed genoeg zijn. Als een jasje wel breed genoeg is maar hij is te kort dan heb je weinig draagcomfort. Zo kun je bij Wielersets.nl het jasje en de broek ook in verschillende maten bestellen. Als je bijvoorbeeld brede bovenbenen hebt, kun je een grote broek nodig hebben. Heb je daarentegen een buikje dan heb je misschien een grotere maat jas nodig.

Online bestellen of naar de winkel komen?

Als de afstand naar de winkel te groot is of je hebt moeite om tijd te maken is online bestellen een prima optie. Wanneer je op werkdagen voor 17.00 uur bestelt gaat je kleding dezelfde dag nog op de post. De verzending is gratis binnen Nederland en België. Kun je wel de tijd maken om naar de winkel te komen? Dan is dat altijd beter. Rustig kijken, vergelijken en passen. Je eventuele aankoop neem je meteen mee. Zo weet je altijd

« terug naar de blog
preloader