« terug naar de blog

Zadelpijn en het effect van een goede fietsbroek

Zadelpijn, wat is dat?

Iedere fietser kent het wel. Pijn aan de zitbotjes tijdens een rit op de fiets, of bij de eerstvolgende fietstocht. Zadelpijn is een klacht die veel voorkomt. De ene fietser heeft er meer last van dan de andere. Kilometers maken heeft een positief effect. Hoe meer je fietst, hoe minder last je zult krijgen van zadelpijn. Je fietsbroek speelt ook een rol

De rol van een fietsbroek bij zadelpijn

Fietsbroeken zijn er in verschillende kwaliteiten. Er is een instapkwaliteit, een middenkwaliteit en een hoge kwaliteit. Voor het verminderen van zadelpijn is vooral de zeem erg belangrijk. Heb je weleens last van deze klacht  dan is het aan te raden om een fietsbroek met een hoge kwaliteit zeem te dragen.

Moet ik een dure fietsbroek kopen?

De kwaliteit van de zeem in je fietsbroek is belangrijk. Natuurlijk betaal je voor de kwaliteit van het materiaal, maar dat wil niet zeggen dat een goede fietsbroek duur moet zijn. Een PRO fietsbroek van WielersetsNL a €69,95 is voorzien van een uitstekende Gel Force zeem. Zo gauw je deze broek aantrekt voel je meteen de kwaliteit. Natuurlijk zijn de fietsbroeken van eehttps://www.wielersets.nl/product/wielersetsnl-pro-all-black-bibshort/n high end merk zoals Assos zeker zo goed. Maar niet iedereen geeft graag €300 uit aan een fietsbroek.

Minder zadelpijn met een goede fietsbroek

WielersetsNL PRO bibshort

Een goede fietsbroek kan zadelpijn tegengaan

WielersetsNL PRO bibpants

Meer factoren bij zadelpijn

Niet alleen de fietsbroek is belangrijk bij het tegengaan van zadelpijn. Vergeet niet dat kilometers maken het juiste beginsel is voor iedere fietser. Een beginnende fietser zal er altijd meer last van hebben dan iemand die al wat langer fietst. Je houding op de fiets en je zadel zijn ook van groot belang. Een Gel Force zeem in een PRO fietsbroek is echter een uitstekende basis.

Garantie bij de WielersetsNL PRO fietsbroek

WielersetsNL garandeert dat elke PRO fietsbroek goed is bij lange afstanden, zware ritten en zadelpijn tegengaat. Na ontvangst van je aankoop mag je de broek 14 dagen gebruiken. Voldoet hij niet aan al je wensen, stuur hem dan terug en je ontvangt je gehele aankoopbedrag terug. Gratis verzending binnen Nederland en België

« terug naar de blog
preloader