Wielerjasjes

Wielerjasjes zijn geschikt voor ieder seizoen. Wielerjasjes beschermen je lichaam tegen wind, regen en kou. Hierdoor blijft je lichaam tijdens het fietsen op temperatuur en voorkom je stramme spieren. Daarnaast houdt een wielerjas je lichaam droog wanneer er onverwachts een buitje valt. In het assortiment wielerjassen van Wielersets vind je waterdichte wielren jasjes voor ieder seizoen die tegelijkertijd vochtregulerend werken.

Wielerjasjes winter

Wielerjasjes winter zijn gevoerd en gemaakt van een dikkere stof, zodat je lekker warm blijft. De jasjes zijn extreem rekbaar, waterdicht en vuilafstotend. Hierdoor zijn de jasjes makkelijk schoon te maken. Daarnaast hebben de jasjes een lange achterkant en reflectoren op de rug, zodat je ook goed zichtbaar bent in het donker. Bekijk nu alle wielerkleding winter voor heren en dames in onze webshop.

Wielerjasjes zomer

Ook in de zomer is er altijd kans op een bui of een frisse wind. Wielerjasjes zomer zijn daarom dun, maar tegelijkertijd water- en winddicht. De jasjes kunnen klein worden opgevouwen. Wil je onderweg toch je jasje uit? Dan vouw je deze makkelijk op en kun je het als een minipakketje meenemen. Ook de wielerjasjes zomer hebben een lange achterkant, zodat ze fijn over de rug vallen. Op een fiets zit je immers altijd in een voorovergebogen houding. Het is dan niet fijn als een jasje omhoog kruipt. Koop wielrenjasjes zomer in onze webshop.

Wielerjasjes online

Via Wielersets.nl vind je wielerjasjes online. Alle jasjes hebben een rits van boven tot onder, zodat de jas opengeritst kan worden als het te warm wordt. Op de rug zitten vakjes waarin je accessoires, water en eten kan doen. De meeste wielren jasjes zijn gemaakt van softshell, zacht materiaal dat geruisloos is in de wind. Onze jasjes zijn merkloos, maar daarom veel goedkoper dan merkjasjes. Toch is de kwaliteit professioneel. Hiermee bieden we wielrenjasjes voor ieder budget. Voor de echt koude dagen, vind je online ook warme onderkleding die prettig zit onder je fietskleding.

preloader