Wielerkleding sale

Regelmatig hebben we wielerkleding sale. Profiteer van grote kortingen op onze wielerkleding voor heren en dames. In de sale vind je zowel fietsshirts en fietsbroekjes als complete wieleroutfits. Naast wielerkleding vind je in de sale ook accessoires, zoals fietsbrillen, regenjacks en wielerhandschoenen. Bestel direct online, want in de sale geldt: op = op.

Wielerkleding uitverkoop

Alle wielerkleding die we in de uitverkoop hebben, is merkloos. Daardoor is de wielerkleding die wij aanbieden veel goedkoper dan wielerkleding van een merk. Tijdens de uitverkoop komt daar nog eens een korting bovenop, waardoor je voordelig wielerkleding koopt. De merkloze wielerkleding kort en lang voor zowel zomer- als wintermaanden is van professionele kwaliteit. De kleding voldoet aan alle eisen die je als recreatieve renner aan je kleding stelt. De fietsbroekjes hebben een Coolmax-zeem en alle broekjes en fietsshirts zijn naadloos.

Wielerkleding set aanbieding

Hieronder vind je een overzicht van de wielerkledingsets in de aanbieding. De wielerkledingsets die we in de aanbieding hebben, kun je alleen in de aangeboden maat bestellen. Zit je maat er niet bij? Bekijk dan even de collectie wielerkledingsets die niet in de aanbieding zijn. Bij de normale collectie hebben we alle maten op voorraad.

Bestel wielerkleding sale

Bestel wielerkleding sale direct in onze webshop. Je betaalt geen verzendkosten en krijgt je bestelling meestal de volgende dag al thuisbezorgd. Voor vragen over de aanbiedingen van wielerkleding sets of andere wielerkleding en accessoires in de sale, kun je contact met ons opnemen. Wielersets is gevestigd aan Sterrebosweg 19a in Wijchen. Tijdens openingsuren ben je van harte welkom!

preloader