Wielrenoutfit

Een wielrenoutfit bestaat uit een wielershirt en een wielerbroek. Het shirt en de broek zijn op elkaar afgestemd wat betreft de kleuren en dessins. Samen vormen ze een outfit. Met een wielrenoutfit hoef je nooit meer na te denken over welke kleding je draagt tijdens het fietsen. In onze webshop vind je bovendien zowel lange als korte wielrenoutfits voor het winter- en zomerseizoen.

Wieleroutfit kort

Een wieleroutfit kort heeft korte mouwen en pijpen. Daarmee is de outfit ideaal voor de zomermaanden. De wieleroutfit zomer bestaat uit een fietsshirt met korte mouwen en een bibshort, oftewel: een fietsbroek met korte pijpen. Bestel direct een wieleroutfit kort in onze webshop of kom langs in Oss op Heuvelstraat 19, om outfits te passen.

Wieleroutfit lang

De wieleroutfit lang heeft lange mouwen en pijpen. Veel lange wieleroutfits zijn gevoerd, zodat je lekker warm blijft tijdens het fietsen. De lange wieleroutfits worden met name verkocht als winterkleding. De fietskleding voor de winter bestaat uit een wielershirt met lange mouwen, eventueel een wielerjasje met zakken op de rug en een fietsbroek met lange pijpen.

Wielerkleding set aanbieding

Vaak is een wielrenoutfit voordeliger dan wanneer je apart een wielershirt of -broek koopt. Bovendien zijn onze wieleroutfits merkloos, waardoor ze sowieso veel voordeliger zijn dan andere wieleroutfits. Je betaalt immers niet voor een merk, alleen voor de kwaliteit. Regelmatig hebben we ook leuke aanbiedingen van wielerkledingsets.

Wielerkleding set kopen

Bij Wielersets kun je online een wielerkledingset kopen in verschillende kleuren en maten. Eventueel kun je een outfit helemaal op maat samenstellen. Bijvoorbeeld een langer shirt met een kortere broek. Lange, smalle mensen hebben namelijk vaak een grotere broekmaat en een kleinere maat shirt nodig. Het is niet altijd makkelijk om online een wielerkledingset te kopen. Daarom bieden wij de mogelijkheid om de kledingset te komen passen, zodat je zeker weet dat je de juiste maat koopt. Je vindt ons op Heuvelstraat 19 in Oss

preloader